GENERELLE VILKÅR

OVERSIKT

Denne nettsiden/applikasjonen drives av trestilo-teamet. På nettsiden/applikasjonen refererer termene "vi," "oss," og "vår" til trestilo-teamet. trestilo tilbyr denne nettsiden/applikasjonen, inkludert all informasjon, verktøy, og tjenester som er tilgjengelige på denne nettsiden til deg, brukeren, under forutsetning av at du aksepterer alle vilkår, retningslinjer og meldinger som er angitt her.

Ved å besøke nettsiden vår og/eller kjøpe noe fra oss, deltar du i vår "tjeneste" og samtykker til å være bundet av følgende vilkår ("VILKÅR," "vilkår"), inkludert eventuelle tilleggsbetingelser og retningslinjer som refereres her og/eller er tilgjengelige via hyperkoblinger. Disse VILKÅRENE gjelder for alle brukere av nettsiden, inkludert, men ikke begrenset til brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, forhandlere og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les gjennom disse vilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettsiden vår/applikasjonen. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettsiden, samtykker du til å være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, må du ikke få tilgang til nettsiden/applikasjonen eller bruke tjenestene. Hvis disse GENERELLE VILKÅRENE betraktes som et tilbud, er aksepten uttrykkelig begrenset til disse GENERELLE VILKÅRENE.

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken, omfattes også av vilkårene. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene ved å publisere oppdateringer og/eller endringer på vår nettside/applikasjon. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke denne siden for endringer. Hvis du fortsetter å bruke eller få tilgang til nettsiden/applikasjonen etter at eventuelle endringer er publisert, betyr det at du godtar endringene.

AVSNITT 1 - VILKÅR FOR NETTBRUK

Ved å akseptere disse VILKÅRENE, kan du ikke bruke produktene våre til ulovlige eller urettmessige formål, og du kan heller ikke bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til opphavsrettslover) når du bruker tjenesten. Du kan ikke overføre ormer eller virus eller kode av destruktiv karakter. Enhver overtredelse eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

AVSNITT 2 - VILKÅR OG BESTEMMELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte service når som helst av hvilken som helst grunn. Du forstår at innholdet ditt (unntatt kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og (a) innebære overføringer over ulike nettverk og (b) endringer for å tilpasse seg tekniske krav for tilkoblede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring via nettverk. Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videre-selge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettsiden/applikasjonen gjennom hvilken tjenesten leveres uten vårt uttrykkelige skriftlige samtykke. Overskriftene som brukes, inkluderes i denne avtalen bare for enkelhets skyld og begrenser eller påvirker ikke disse vilkårene på annen måte.

AVSNITT 3 - RIKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG OPPDATERING AV INFORMASJON

Vi kan ikke holdes ansvarlige hvis informasjonen på denne nettsiden er unøyaktig, ufullstendig eller utdatert. Materiale på denne nettsiden er kun ment for generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for beslutningstaking uten å konsultere primære, mer nøyaktige, fullstendige eller oppdaterte informasjonskilder. Du er selv ansvarlig for å stole på materialet på denne nettsiden. Denne nettsiden kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis nåværende og tilbys bare til informasjon. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre innholdet på denne nettsiden, men er ikke forpliktet til å oppdatere noen informasjon på vår nettside. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på vår nettside.

AVSNITT 4 - ENDRINGER AV TJENESTER OG PRISER

Prisene på produktene våre kan endres uten forvarsel. Vi forbeholder oss retten til å endre eller avbryte tjenesten (eller noen del av den eller noen innhold i den) når som helst uten forvarsel. Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller tredjeparter for endringer, prisendringer, nedetid eller avbrudd i tjenesten.

AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Noen produkter eller tjenester kan bare være tilgjengelige online via nettsiden/applikasjonen. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i samsvar med vår returpolitikk. Vi har forsøkt å gjengi fargene og bildene på produktene våre på nettsiden så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at skjermens farger vil gjengis nøyaktig.

AVSNITT 6 - NØDVENDIG PERSONVERNSHENVISNING

Din personvern er viktig for oss. For å bedre forstå beskyttelsen av personopplysningene dine, vennligst les våre personvernregler.

Hvis du har flere spørsmål om oversettelsen eller trenger ytterligere hjelp, er jeg her for å hjelpe deg!

AVSNITT 7 - TILLÄMPLIG LAG

Dessa användarvillkor och eventuella separata avtal genom vilka vi förser dig med tjänster ska regleras av och tolkas i enlighet med UK lagar.

Om det är något annat du behöver hjälp med eller om du har fler avsnitt som behöver översättas, tveka inte att fråga!