Personvernerklæring

DEL 1 - HVA GJØR VI MED DINE DATA? Når du kjøper noe i vår butikk, samler vi inn de personlige dataene du gir oss, som for eksempel navn, adresse og e-postadresse, som en del av kjøps- og salgsprosessen.

Når du bruker vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens internettprotokoll (IP)-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss med å lære mer om nettleseren din og operativsystemet ditt.

E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med ditt samtykke kan vi sende deg e-poster om vår butikk, nye produkter og andre oppdateringer.

DEL 2 - SAMTYKKE Hvordan får du mitt samtykke? Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifisere ditt kredittkort, legge inn en bestilling, arrangere levering eller returnere et kjøp, samtykker du i at vi samler inn informasjonen og bruker den kun til det spesifikke formålet.

Hvis vi ber deg om dine personopplysninger for en sekundær grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke eller gi deg muligheten til å si nei. Hvordan trekker jeg tilbake mitt samtykke? Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon etter å ha gitt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake dette ved å kontakte oss på nytt, slik at vi ikke samler inn, bruker eller deler informasjonen din. Kontakt oss på Hej@trestilo.com eller send en e-post.

DEL 3 - DELING AV DATA Vi kan dele dine personlige data hvis vi er pålagt å gjøre det ved lov, eller hvis du bryter våre bruksvilkår.

DEL 4 - SHOPIFY Vår butikk hostes av Shopify Inc. De gir oss en e-handelsplattform som gjør det mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg.

Dine data lagres via Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Betaling: Når du velger en direkte betalingsgateway for å fullføre kjøpet ditt, lagrer Shopify kredittkortinformasjonen din. Den krypteres i henhold til Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Informasjon om kjøpstransaksjonen lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpet. Når dette er gjort, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen.

Alle direkte betalingsgatewayer oppfyller kravene i PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, et samarbeid mellom merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.

Kravene i PCI-DSS hjelper med å sikre at vårt selskap og våre tjenesteleverandører håndterer kredittkortinformasjonen på en sikker måte.

For mer informasjon, kan du også lese Shopify's Vilkår for bruk (https://www.shopify.com/legal/terms) eller Personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy).

DEL 5 - TJENESTER FRA TREDJEPART Generelt vil de tredjepartsleverandørene vi bruker, kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den grad som er nødvendig for å levere tjenestene de tilbyr oss.

Noen tredjepartsleverandører, som for eksempel betalingsportaler og andre betalingsformidlere, har imidlertid egne personvernregler for informasjonen vi må gi dem i forbindelse med dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvernreglene deres, slik at du kan forstå hvordan dine personopplysninger håndteres av dem.

Husk spesielt at noen leverandører kan være lokalisert i en annen jurisdiksjon eller ha fasiliteter i en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Hvis du velger å fullføre en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepartsleverandør, kan informasjonen din være underlagt lovene i den jurisdiksjonen der tjenesteleverandøren eller dets fasiliteter er lokalisert.

For eksempel, hvis du befinner deg i Canada og transaksjonen din behandles av en betalingsgateway i USA, kan dine personlige opplysninger som brukes for å fullføre transaksjonen, bli avslørt i henhold til amerikansk lov, inkludert "Patriot Act".

Når du forlater vår butikk eller går videre til en nettside eller applikasjon fra en tredjepartsleverandør, må du følge deres personvernpolicy eller bruksvilkår som gjelder for vår nettside.

DEL 6 - SIKKERHET For å beskytte dine personopplysninger tar vi rimelige forholdsregler og følger beste bransjepraksis for å sikre at de ikke blir uhensiktsmessig tapt, misbrukt, tilgjengeliggjort, avslørt, endret eller ødelagt.

Hvis du gir oss kredittkortinformasjon, blir informasjonen kryptert ved bruk av Secure Socket Layer (SSL)-teknologi og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle kravene i PCI-DSS og bruker ytterligere allment aksepterte bransjestandarder.

DEL 7 - INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) Her er en liste over informasjonskapslene vi bruker. Vi har listet dem opp her slik at du kan velge om du vil godta eller avslå informasjonskapsler.

_session_id, unik token, sesjonsvarighet, lar Shopify lagre informasjon om økten din (henvisninger, landingsside osv.). _shopify_visit, ingen data, varighet 30 minutter fra siste besøk, brukes av vår nettsideleverandørs interne statistikksporingsverktøy for å registrere antall besøk. _shopify_uniq, ingen data, utløper ved midnatt (relativt til besøkende) neste dag, teller antall besøk i en butikk fra en enkelt kunde. cart, unik token, varig i 2 uker, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din. _secure_session_id, unik token, varighet av sesjonen. storefront_digest, unik token, ikke-varig, hvis butikken har et passord, brukes dette til å avgjøre om den nåværende besøkende har tilgang. PREF, varig i svært kort tid, satt av Google og sporer hvem som besøker butikken og hvorfra.

DEL 8 - SAMTYKKES ALDER Ved å bruke denne nettsiden representerer du at du er minst myndighetsalderen i din stat eller provins, eller at du har oppnådd myndighetsalderen i din stat eller provins og har gitt oss ditt samtykke til å la noen av dine mindreårige slektninger bruke denne nettsiden.

DEL 9 - ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst sjekk den regelmessig. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i vilkårene i denne erklæringen, vil vi informere deg om oppdateringen, slik at du vet hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter vi eventuelt bruker den og/eller deler den.

Hvis virksomheten vår blir kjøpt opp eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din bli overført til de nye eierne slik at vi kan selge flere produkter til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON Hvis du ønsker å få tilgang til, korrigere, endre eller slette personopplysningene vi har om deg, fremsette en klage eller bare be om mer informasjon, vennligst kontakt vår personvernansvarlig på Hej@trestilo.com